METODA DE PLATA

 

I. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

II. Plata prin transfer bancar

De pe pagina de prezentare a programului care face obiectul acestui contract, alegeti “Ma inscriu”, adaugati in cosul de cumparaturi produsul dorit, aplicati cuponul de reducere (*dupa caz). 

Ulterior sunteti directionati spre a completa un formular cu datele necesare pentru emiterea facturii si datele de contact ale Beneficiarului. 

In baza acestor informatii, veti primi un email care confirma comanda plasata, impreuna cu detaliile bancare de care Beneficiarul are nevoie pentru a face plata prin transfer bancar.

*Va rugam verificati folderul de SPAM / PROMOTIONS sau JUNK, in caz ca emailul de confirmare intarzie sa apara.

**Va rugam sa faceti plata direct in contul nostru bancar, specificat in emailul de confirmare.

 ***Va rugam să folositi ID-ul comenzii drept referinta la observatiile platii, impreuna cu Numele persoanei pentru care achitati serviciul.

X