Poate acum, mai mult ca niciodata, e momentul sa te reintorci la calmul, pacea si compasiunea din interiorul tau!

In perioada 17 - 20 Martie, te așteptăm cu drag să creăm magie împreună!

Dedică-ți câteva zile doar ție și haide intr-o călătorie înapoi Acasă.
Înapoi spre tine, înapoi spre starea de calm, de pace si de bine.

Relaxează-te profund învățând să folosești unelte nebănuite, care se află deja în interiorul tău!

Noi, Andra, Sașa și Manu, facilitatorii voștri, vă așteptăm cu drag, pentru că știm că impreună putem călători departe.

Și ne cam place să călătorim dinspre exterior spre interior.

Dacă te-ai suprins în repetate rânduri în stres, anxietate sau gânduri negative, sau poate ai simțit că viață te copleșește și tot ce faci este să te zbați, înseamnă că ai să apreciezi mult ceea ce ți-am pregătit!

Dacă cauți și tânjești după o stare profundă de pace care să te ajute să navighezi toate incertitudinile, suișurile și coborâșurile vieții, îți spunem bun venit în club!

Ne bucurăm că ai ajuns aici și credem că acest reTreat este pentru tine!

Imaginează-ți că ai avea toate uneltele pentru a te păstra în contact cu nevoile și valorile tale. Toate uneltele pentru a îți gestiona stările, emoțiile și gândurile.

Știi că ai putea lasă în urmă viață blazata trăită pe pilot automat?Imaginează-ți că ai putea să te conectezi într-un mod profund la corpul tău, la pasiunea și dorință de a trăi.

În acest retreat vei lua contact cu tehnici și practici vechi de mii de ani, bazate pe înțelepciunea estică antică, dar și pe cele mai noi descoperiri din neuroștiințe, psihologie, nutriție și medicină.

Un program bazat pe 4 piloni

Te invităm într-o călătorie de 4 zile către o atenție deschisă și o minte clară, într-un corp conștient în care să te simți în sfârșit acasă. Acasa, oriunde ai fi si unde ai toate resursele pentru a gestiona orice viață îți aduce în cale! 

Cifra 4, asociată cu misterul vieții și cu ideea de continuitate, va deschide și călăuzi această călătorie. Nu întâmplător există 4 anotimpuri, 4 puncte cardinale, 4 elemente ale naturii.

Toate acestea ne duc cu gândul la modul echilibrat prin care reușim să pășim pe acest Pământ conștienți de corpul nostru – casa spiritului, locul unde te invităm să te inorci în sigurantă pentru a-ți incărca bateriile ori de câte ori simți nevoia.

Și pentru că dincolo de povești există practică, iar practică este cea care produce adevăratele schimbări, te invităm să te lași ghidat pas cu pas, înapoi spre relaxare, natură, odihnă, pace, firesc și conectare.

 

NOU si Opțional

In urmatorul reTreat, ai oportunitatea să participi la o sesiune de Respirație Bravus *(3 ore)

Participanii clasează experiență în top 5 cele mai relevante momente trăite în intreaga lor viață.

Acest tip de respirație oferă un cadru în care te poți cunoaște în adevărata ta esență, lucrând în profunzime cu propria intenție (integrare, cunoaștere, vindecare). Fiecare experiență este diferită, dar toate sunt sigure ghidate de la inceput pană la final de Sașa.

Testimoniale

Hai cu noi și:

Evadează
Ia o pauză
Trage aer tare de munte în piept
Recentrează-te
Conectează-te
Schimbă / Găsește-ți ritmul
Intră în flow
Fii dincolo de poveste / Fii tu

Detox - Yoga & Mindfulness reTreat [Perioada 17 - 20 Martie]

Cost pachet reTreat - 1850 RON

*Data limita inscrieri: 8 Martie

**Ritualul Spa-masajul va fi disponibil în locație contra cost, pe bază de programări

***Sesiune Respirație Bravus - opțional și contra cost: detalii în locație exclusiv pentru participanți

CUM? - Cu 4 direcții de orientare spre tine:

🥢  Alchimia culinară care te va armoniza cu abundența hranei vegane

🙏  Mindfulness prin care iti  redescoperi liniștea interioară

🧘🏼  Yoga care te reconectează cu propriul Corp

💆  Ritualul Spa care te poarta spre experienta necontenită cu tine

Accesând aceste unelte transformatoare am ales și un spatiu special pentru tine în inima țării: Forest Villa – loc în care vei avea parte de un program ce te invită la naturalețe, blândețe, firesc și tihnă.

Elementele cheie pe care ne bazam, pentru a-ți crea si a-ți oferi un spatiu cu potential transformational sunt:

Meditatie mindfulness

Practici vechi de mii de ani, pe care le vom intelege, integra si practica atat la nivel individual cat si la nivel de grup

Practici formale si informale de meditatie

Sezand, culcat, in miscare, in mers, mancand, in activitati de rutina

Nutritie constienta

Schimbarea paradigmei alimentare și dobândirea de obiceiuri conștiente accesând hrana vie ca sursă de nutrienți și informație

Workshop-uri de pregătire a hranei

Hrana bazată pe plante ca sursă de sănătate imbinând conceptul de Mindful Eating – ca experiență unică de armonizare cu hrana și propriul corp

Arta alegerilor constiente

De la restrictie la respect de sine reinventând rutina privind alimentația – tehnologie – comunicare

Liniste Nobila

Un profund catalizator al experientelor de introspectie, vom folosi linistea nobila in diverse parti strategice ale programului

Tehnici de respiratie

Invatand sa folosim una dintre cele mai puternice unelte pe care fiinta umana le are la indemana, pentru a crea/ transforma sau integra

Sesiuni de YOGA și Pranayama

Axate pe revitalizarea si curatirea organismului și a sistemului energetic

Ritual SPA

Ritualul SPA propus combină tehnici de masaj si aromaterapie, ajutând corpul și mintea în incursiunea aleasă de purificare, echilibrare și armonizare energetică.

Aspecte logistice importante:

 • Daca restrictiile Covid19 sau situatia politica din tarile vecine ne impedica sa tinem reTreatul, odata ce te-ai inscris, poti opta sa participi la urmatorul retreat, sau sa primesti intreaga suma achitata inapoi (Tinem doar in siguranta si legalitate)
 • Dupa inscriere te vom contacta telefonic pentru a clarifica toate aspectele practice si pentru a raspunde intrebarilor tale
 • Data limita inscrieri 8 Martie
 • Poti achita cu card, transfer bancar sau carduri/tickete de vacanta

Programul si etapele călătoriei tale alaturi de noi

Deschis tuturor nivelelor de practică, în această retragere asupra simțurilor și a interiorului, ne vom dărui disponibiltatea de a explora. De asemenea, vom invita curiozitatea, angajamentul respectării programului și a liniștii nobile considerându-le cele necesare pentru a participa și a beneficia de tot ce acest program iti poate oferi.

* Dă un click pe “+” pentru mai multe detalii.

Este ziua in care ne cunoastem, ne familiarizam cu grupul, cu natura din jur si cu locatia. Ziua 1 este despre a te obisnui cu noul mediu in care te afli, despre a-ti da voie sa te opresti, sa te obisnuiesti cu nemiscarea si sa pasesti constient in calatoria individuala pe care o vom parcurge la nivel de grup.

 

15:30 – 18:00 – momentul de bun venit – alături de o gustare care te va armoniza cu locul în care ai ajuns.

18:30 – 19.30 Deschiderea Retreat-ului si setarea intenției

20:00 – Recunoștință pentru Trup  – Cină –

21.30 –  Scurta meditatie însoțită de Intrarea in linistea nobila –  introspecție: grijă pentru corp – minte – suflet (masaj, respirație, activități de liniște și atenție conștientă)

Aceasta este ziua in care incepem sa aducem atentia inapoi acasa in corp si este totodata ziua in care ne vom armoniza la nivel de grup, permitand aparitia unei stari naturale de confort si relaxare si acceptare a ceea ce este prezent.

 

07:30 – 8 Light Hatha Yoga

08:30 – 9 Meditatie

09:00 – 10:00 Trezirea simțurilor –  Micul dejun 

10:00 – 10:30 Pauza

10:30 – 11:30 Meditatie alături de Intreruperea Linistii Nobile

11:30 – 13:00 – Timp Liber

13:00 – 14:00 Tai Chi / Chi Kung

14:00 – 15:30 Workshop Mindful Cooking

15:30 – 17:00 Workshop Mindfulness – Arta atentiei intentionate

17:00 – 17:30  Timp liber

17:30 – 18:30 Yin Yoga

19:00 – Recunoștință pentru trup – cina

20:00 –  Scurta meditatie spre Liniste nobilă – introspecție: grijă pentru corp – minte – suflet (masaj, respirație, activități de liniște și atenție conștientă)

Spatiul dezvoltat cu aceaste intentii in minte, impreuna cu antrenarea abilitatii noastra de a sta in momentul prezent, prin nutriție conștientă, yoga, masaj si meditatie, vom cladi contextul si tehnica pentru a experimenta ceea ce e greu de pus in cuvinte – Starea de prezenta.

 

07:30 – 8.00 Light Hatha Yoga

08:00 – 9.00 Meditatie

 09:00 – 10:00 Trezirea simțurilor

10:00 – 10:30  Timp Liber 

 

10:30 – 11.30 Meditatie +  Intreruperea Linistii Nobile (sau nu, in functie de preferinte)

 

11:30 – 13:00 Timp liber – grijă pentru corp – minte – suflet (masaj, respirație, activități de liniște și atenție conștientă)

13:00 – 14:30 Relaxare totală – practica mindfulness

14:30 – 16.00: Conexiune cu Hrana – Workshop – Mindful Eating

16:00 – 17:00 Plimbare in imprejurimi si practica meditatie in natura

17:00 – 17:30 Timp liber

17:30 – 18:30 Yin Yoga

19:00 Recunoștință pentru Trup

21:00  –  Liniste nobila  introspecție , grijă pentru corp – minte – suflet (masaj, respirație constienta, activități de liniște și atenție conștientă)

Aceasta zi e menita sa ne ajute sa integram tot ceea ce am trait impreuna intr-un mod organic, asa incat sa pastram vie in noi conexiunea cu blandetea, cu tihna, cu compasiunea si cu toate abilitatile de a ne manageria pe noi insine, chiar si in cele mai dificile situatii.

 

7:30 – 8.30 Hatha Yoga

8:30 – 9 Meditatie

09:00 – 10:00 Trezirea simțurilor

10:30 –  Recunoștință ca hrană pentru Pământ

10:30 – 12:00 Closing practice alături de  Ceremonia focului

Dincolo de concepte, de practici si spatiul minunat pe care il vom co-crea, va fi restul vietii noastre. Iar noi ne dorim ca totul unitar pe care il numesti EU, sa plece mult mai deschis, mai curios si mai plin de vitalitate, pentru a-ti putea trai cu entiziasm viata si a primi cu deschidere tot ceea ce ti se pune in cale.

Zilele vor fi impanzite de activitati de Meditatie, Yoga si timp pentru a va plictisi, fara tehnologie, fara taskuri, fara socializare si fara carti.

Facilitatori și Gazde

Într-un cadru exclusivist și intim, într-o atmosferă de poveste în inima Transilvaniei, îți vom fi ghizi și mentori. Oameni cu experiență în Mindfulness, Alchimie Culinară și Yoga, te invităm să observi, să accesezi energia Yin și să activezi puterea de detoxifiere a organismului. 

null

Andra Baciu

Alchimie Culinară

Am absolvit facultatea de management, domeniu în care am profesat pentru 5 ani de zile, conducând si administrând restaurantul vegetarian (BioFresh) pornit de către mama mea. Această minunată experientă mi-a oferit ocazia să descopăr că sunt indrăgostită orbește de tot ceea ce inseamnă hrană, gătit, nutriție, mâncare, rețete și tot ce are legătură cu acest domeniu.

De-a lungul timpului am pregătit hrană pentru restaurant, evenimente, retreat-uri și alte ocazii speciale. Atelierele cu copii și adulți pe care le-am susținut mi-au adus o mare bucurie și bunăstare și m-au împuternicit pentru a continua să îmi urmez pasiunea.

Hrană este energie, de acea acord atenție întreg procesului pe care un aliment îl parcurge pană ajunge în stomacul și în inimile noastre. Pregătesc totul cu pasiune, bucurie și iubire, intenția mea fiind de a crea preparate care să contribuie la bunăstarea și sănătatea noastră. Îmi doresc să îți vin în ajutor și să te ajut să te reconectezi cu corpul tău, să faci alegeri alimentare conștiente și să redescoperi bucătarul tău interior.

null

Sașa Bodeanu

Meditație mindfulness

Trainer, Autor și Instructor Acreditat MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) – Mindful Academy Solterreno

“Indraznesc să vreau să fiu fericit și îmi asum responsabilitatea pentru asta.”

Studiind ingineria, mi-am dezvoltat gândirea logică și pragmatismul.

Studiind psihologia, am început să mă cunosc pe mine și să îmi dezvolt inteligența emoțională.

Studiind diverse sisteme, de la creștinism, la șamanism, la budhism și misticism, am descoperit punctele în care toate aceste culturi converg.

Practicând Mindfulness, am început să învârt rotițele unui sistem perfect, folosind înțelepciunea antică ce zăcea latență în interiorul meu.

Ultimii ani mi-au deschis ochii și inima spre bucuria de a transmite aceste învățături mai departe, prin cursuri live și online, în companii și în privat, descoperind noi și noi profunzimi ale practicii și înțelegerii conceptelor.

null

Manu Anghelescu

Yoga

Jurnalist de profesie, scriitor de vocație și instructor de yoga din pasiune, mereu am căutat simbolistica din spatele realitătii formale. Această pasiune pentru mistic m-a dus către o căutare continuă a sensului. De aici a ieșit o carte, A round the world story, prin care justific ceea ce am numit atunci sindromul căutării fericirii.

Dar cum cu toții ne maturizăm la un moment dat și începem să descoperim calea Zen, am înțeles că fericire constă în a fi cât se poate de conștient de sine, în armonie cu energia naturii. De aici și pană la a preda yoga și organiza retreat-uri pe parcurul a șapte ani deja, a fost un sigur pas. Pe care l-am făcut cu toată încrederea într-o intuiție lucrată și exersată pe parcursul a zeci de ani de practică spirituală.

Yoga este despre a respira conștient și despre a înțelege posturile ca simboluri ale fluxului universal de transformare a energiei. Așa cum sunetul e armonie, așa și ființele noastre au nevoie de o înțelegere și abordare holistică a adevărului personal. Prin practica Yin invățăm să ne respectăm corpul și mintea.

Dar să începem cu începutul: De când n-ai mai ascultat sunetul liniștii?

Terapie SPA - Masajul dus la rang de artă [Servicii Opționale]

Octavian Bernard Antalute

Terapeut Spa și maestru de ceremonii pe uleiuri, rășini și elixire.

Am descoperit această lume magică în 2007 și am rămas domeniu până în prezent. Bazele masajului și ale anatomiei umane le-am deprins absolvind universitatea EFS- Kinetoterapie și Motricitate Specială.

În aproape 15 ani de practică, dintre care, ultimi 5 ani petrecuți în jurul lumii, am avut posibiliatea de a cunoaște și lucra cu diferiți oameni minunați din domeniu.

Din 2019 am luat decizia de a mă întoarce acasă să pun în practică tot ce am învățat, iar ultimul an, am avut ocazia să descopăr un set vast de elixire magice și rășini cu grad terapeutic și ceremonial (tămâie, copal, smirnă, benzoina, etc)

Elixirele sunt produse alchimice, special creeate pentru chakre, zodii, elemente și planete, produse unice pe piață, iar rășinile sunt importuri speciale din Damar, Yemen, Oman, India și Somalia.

Folosind aceste elemente, am simit nevoia să creez o terapie completă pentru întreagă ființă unde intenția, gândul și faptă, să cânte la unison. ​​Nu am ignorat faptul că suntem mai mult decât oameni, suntem energie pură, vibrație și un zumzet viu de emoții, care ne definesc și pe care doresc să le armonizez prin elixere de chakre, mantre invocate și sunete de boluri tibetane.

​Terapia pe care o propun este ca o călătorie. Unică și individuală pentru fiecare persoană în parte. ​Daca îți dorești acesta călătorie te aștept cu drag!

*Masajul se va face în baza programării. Cost masaj 200Ron.

Raluca Manea  

Terapeut & Trainer

„Mainile sunt prelungirea inimii mele si le pun în serviciul celorlalți prin terapie cu iubire.”

Iubesc viața și frumosul, iar masajul este semnătura mea în trezirea simțurilor. Terapia este pentru mine energie, vibrație, emoție, mistic, empatie, conexiune, simțire, atmosferă și tehnică. Le înglobez pe toate în viața mea de zi cu zi, mă definesc și sunt principii de bază în relația cu clienții și cursanții.

Abordez terapia cu responsabilitate, atentă la vulnerabilitătile clienților și specificul fiecăruia având specializare în masaj reflexogen, pe care îl aplic combinat cu diferite tehnici, aromoterapie, elemente SPA și invătăminte străvechi.

Masajul este o lecție pentru fiecare dintre noi, atât pentru mine ca terapeut și trainer, cât și pentru client sau cursant. Prin masaj invătăm să ne descoperim pe noi ca oameni, ca energie și vibrație, să ne conectăm cu noi înșine dar și cu ceilalți, să comunicăm cu empatie, să alăturăm elementele prielnice nevoilor individuale, să creăm un sanctuar echilibrat și de încredere pentru cei care ne solicită. Urmăresc aceste principii în toate terapiile practicate iar obiectivul muncii mele este echilibrul între trup, minte și suflet, încununat de toată iubirea pe care o am.

Sunt recunoscătoare pentru vocația care mi s-a dăruit și abia aștept să-mi oferi oportunitatea de a o impărtăsi și cu tine!

*Terapiile se fac în baza programării. Cost ședință 200Ron.

Liliana Paraipan

Gazda Forest Villa, Sibiu, Cisnadioara 

Pasionată de abordarea holistică a ființei umane și de a trai sănătos, Liliana a renunțat la viața agitată a Bucureștiului și, împreună cu soțul și cei trei copii, a ales o viață trăită mai simplu, mai aproape de natură, pe care acum o împărtășește cu toți cei care îi trec pragul, la Forest Villa.

Chiar la marginea pădurii, în Cisnădioara, lângă Sibiu, a creat un spațiu destinat celor care doresc să se reconecteze cu natura și cu ei înșiși, să-și reîncarce bateriile și să se bucure de un stil sănătos de viață. Certificată ca profesor de mindfulness (Mindfulness Based Stress Reduction) și Health Coach (Integrative Nutrition Institute), Liliana crează programe de wellbeing pentru companii și individuali pe care le implementează fie online, fie în propriul retreat situat la Cisnădioara, Sibiu.

Detox - Yoga & Mindfulness reTreat [Perioada 17 - 20 Martie]

Cost pachet reTreat - 1850 RON

*Data limita inscrieri: 8 Martie

**Ritualul Spa-masajul va fi disponibil în locație contra cost, pe bază de programări

***Sesiune Respirație Bravus - opțional și contra cost: detalii în locație exclusiv pentru participanți

Ce este inclus în prețul reTreat-ului?

Toate cheltuielile (cazare - mâncare - workshopuri nutriție si mindfulness - yoga și meditații pe parcursul tuturor celor 4 zile), mai puțin transportul, masajul și atelierul de Respiratie Bravus

 • cazare 4 zile/3 nopti la marginea padurii la Forest Villa, in camere de 2-3 sau un apartament de 4 persoane

 • toate mesele principale pe perioada sederii

 • acces la hrana 24 ore/zi

 • ritualuri SPA destinate special pentru a te invata sa-ti readuci atentia acasa si sa reiei o relatia profunda cu viata din corpul tau

 • smoothieuri si sucuri presate la rece

 • experienta mindful eating

 • ateliere de gătit vegan

 • tehnici de schimbarea paradigmei alimentare si dobandirea de obiceiuri constiente

 • pranayama si tehnici de echilibrare/curatare energetica

 • clase de hatha si yin yoga

 • posibilitatea de a practica un digital detox (predai telefonul in ziua 1 si il primesti in ultima zi)

 • plimbari in natura si drumetii (in functie de program si vreme)

 • un spatiu de siguranta in care sa poti sa accesezi stari profunde

 • o varietate larga de practici contemplative si meditatii ghidate

 • oportunitatea de a experimenta linistea nobila

 • optiunea de a experimenta un masaj absolut unic, acompaniat de elixire magice destinate pentru chakre, zodii, elemente si planete

 • tehnici de respiratie stravechi

 • SURPRIZE 🙂

Te așteptăm cu mare drag în reTreat 🙏
Și te rugăm ia în considerare următoarele:

 •  Nu avem pilula magică, dar…
 •  Nu avem nici 3 păși simplii care să te scape de toate problemele din lume, dar…
 •  Nu avem nici măcar dieta care te va scăpa de kilogramele în plus sau masajul care îți va remedia hernia de disc, dar…

 Avem experiența profesională, disciplina și practica personală care te vor ajută să te reconectezi cu propriile tale resurse, așa încât tu însuți să-ți poți făuri propriul echilibru interior. 

Nu ne permitem să ne asumăm responsabilitatea pentru bunăstarea sau fericirea ta. Nu îndrăznim să-ți furăm acest drept divin și nici nu vrem să te amăgim făcându-te să crezi că oricine altcineva poate să facă asta pentru tine.

 

Totuși, ce putem să facem, este să îți promitem cel mai propice cadru în care să înveți cum să faci tu acest lucru! Și ne dorim că uneltele și tehicile cu care pleci din acest retreat, să-ți folosească o viață întreagă și să îți îmbunătățească semnificativ calitatea vieții. Atât ție, cât și celor dragi ție.

 Din acest motiv mai avem o surpriză.
Îți oferim un BONUS care, credem noi, va ajută foarte mult în perioadă imediat următoare de după reTreat:
Un grup de suport pe Facebook – COMUNITATEA reTreatului
 •  Acesta e un spațiu virtual, în care vei primi suport, îndrumare și materiale din partea facilitatorilor.
 • Este de asemenea modul în care vei putea păstra legătură cu oamenii cu care ai trăit câteva din cele mai profunde experiențe din viață ta!
 • Este același spațiu de siguranță, de clam, tihnă și blândețe, pe care ai să-l cunoști în retreat, dar acum îl vei experimenta, din intimitatea casei tale

Locație

Dacă iubești aerul curat de munte, verdele proaspăt și ciripitul păsărelelor dimineață, acest loc va fi aproape de inimă ta!

Situată la marginea pădurii, la doar 7 km de Sibiu, în satul tradițional săsesc Cisnădioara, Forest Villa este “casa ta de la munte”. Aici ai parte de o grădină în care poți savura razele soarelui, de o piscină în care te poți răcori și de muuulta liniște. Este spațiul care te invită la introspecție, la contemplație și relaxare.

Tot de aici, poți să descoperi secretele muntelui pe jos sau cu bicicleta, având la dispoziție diverse trasee și drumeții. În plus, aici ai să ai acces la mâncarea savuroasă preparată în casă cu ingrediente naturale și proaspete.

Ai întrebări?

Ne poți contacta oricând!

Detox - Yoga & Mindfulness reTreat [Perioada 17 - 20 Martie]

Cost pachet reTreat - 1850 RON

*Data limita inscrieri: 8 Martie

**Ritualul Spa-masajul va fi disponibil în locație contra cost, pe bază de programări

***Sesiune Respirație Bravus - opțional și contra cost: detalii în locație exclusiv pentru participanți

X